Workshops /kurser

Malerworkshops er desværre udsat i et stykke tid da udlejer har lukket for varmen i weekenderne, øv! Bjerggade 4 i, Aabenraa. Men kom på venteliste, så skrive jeg til dig så snart vi kan komme i gang igen til workshops til det nye år.

Men ellers jeg vil henvise til den meget dygtige Maj Brit Midtgård fra Midtgård maleri, hun holder løbende weekendkurser. 04. og 05 februar, 18 og 19 marts 2023 ude i Varnæs, Aabenraa. Kontakt hende på :26806672 https://midtgaardmaleri.com/collections/kurser

Maler workshop/ weekend hos Erika : Der bliver 1. dag dag arbejdet med farver ud fra farvecirklen, kontrastfarver, det gyldne snit, opbygninger, dybde i baggrund, perspektiveringer og en masse andet godt. Dag 2 kan du evt. forsætte det non figurative eller lære hvordan man får et figurativt udtryk frem. Undervisningen følger hvilke spm. og emner der dukker op.

Dans og mal ! Weekend workshop hos Erika: Vi danser og sanser og bringer hvad der der kommer op via dans ud på et lærred. Der er konstant skift mellem dans og maleri. Vi glædes over farverne, vi glædes ved bevægelse uden tvang og koreografi, din krop ved bedst, dit sind ved bedst.

Work in progress