Om mig

Billedkunster Erika Krag

Kunstskole som 17 årig og har malet lige siden.

Inspiration: Det jer ser i naturen, havet, skyer, fugle og blomster. Alle de mange farver der er inde i mit øje. Maler hvad der rør sig i sjælen, fordi det brænder indeni og ikke kan lave være med at give det et udtryk, om det bliver helt gak og abstrakt eller helt ned i detaljer i det figurative er aldrig til at vide på forhånd. Maleriet skal “tale” til mig, og så går det ellers derudad…:-) Jeg elsker at fordybe mig i detaljer i øjne, om det så er mennesker eller dyr.

Hvordan: Meget kommer fra drømme, der er altid en skitseblok klar ved siden af sengen. Tit også fra de lange maraton svømmeture ude i havet ( nogen gange laver jeg skitser i sandet når jeg kommer op fra en lang svømmetur). Jeg skitserer når jeg ikke kan sove, eller når følelserne brænder på. Så har jeg altid noget at gå ud fra når der go´ tid i mit fine hjemme atelier.