FRI Dans- sans din dans

Det er egentlig helt enklet; har du en krop, så kan den danse og bevæge sig!

Aabenraa har sit helt eget frirum for dette, hvor du trygt kan være med andre dansetosser som heller ikke bryder sig om at være puttet i en fast ramme hvad dans og bevægelse angår. Og ikke orker nattelivet som først starter alt for sent, men bare gerne vil danse 

Jeg guider dig med enkelte få ord til at slippe hovedet og tanker – for så bare at mærke din krop lige HER og NU. Der er ingen for-og bedømmelse af hvordan dine bevægelser ser ud, det er jo dine.

Mandage kl 19.00-21.00
D.22 juli herefter igen fredage kl 18.30-20.30, vi starter d. 16. august

Tilmelding: 120 kr. pr. gang (din tilmelding er bindende, men du er velkommen til at give din plads videre hvis du er blevet forhindret) HUSK FORUDBETALING, jeg har ingen hjælpere “i døren”

Mobilepay 23260995, skriv venligst ikke noget i kommentarfeltet hos mobilepay, dit navn kommer automatisk op. Og vi slipper for dyre gebyrer. Jeg kvitterer med et ok tegn 

Find den gratis p-plads her: http://aabenraapilates.dk/studioparkering/

DIN DELTAGELSE ER PÅ EGET ANSVAR…men læs lige videre:

Fri dans i Aabenraa

JA, vi danser 2 timer, men uden at forcere noget. Musikken inviterer dig til dine bevægelser. Den 1. time gør jeg meget ud af du kommer ud af dit hoved og ned i krop, 2. timer giver vi bare los med alt det der skal bevæges og slippes. Nogle tager det som ” a hell of a workout” på den sjove måde, andre som en dyb personlig og spirituel oplevelse, igen, du er som du er.

En ting er sikkert: det er blevet gjort i tusinde år – danse og rense ud -så med andre ord: Dans dig glad!

For det meste danser vi alene og bruger hele det store herlige dansegulv, til tider danser vi sammen med den der lige står nærmest eller vi møder undervejs hen over gulvet. Nogengange kan man godt blive ”caugt up in your own shit”, så er det godt at gøre noget helt andet, nemli danse med en anden ☺

DJ Erika Krag
Jeg har været DJ siden 1995 i Århus. Startet flere danseklubber op og været gæste DJ i andre klubber rundt omkring i Århus. Jeg elsker at bevæge mig igennem et utal af musikgenrer. Til danseaftener er musikken oftest lidt skør, nogen gange mild og bild- så med kant på, så tosset og vild. Ja … lige fra opera til techno, noget du kender og aldrig har hørt før, noget gammelt noget nyt.

Regler:
Ingen alkohol eller andre drugs
Ingen overdreven brug af parfume 
Ingen snak når vi danser
Ingen uønskede berøring (selvfølgelig!)
Sæt din telefon og smartwatch på forstyr ikke

Gør din krop ondt, så dans med det! Igen du bestemmer selv hvor meget du vil danse og bevæge dig.

KH Erika überdanse tosse og vanvids DJ 

Inspireret af ecstatic dance, rituel dans og 5 rytmer og mit lange liv som danser.

sans DIN dans danseworkshop v/ Erika Krag

Erika Krag: har haft danseskole i 8 år, underviser nu i fri dans ( inspireret at 5 rytmer, Gabrielle Roth og Movement medicine, Ya´Akov Darling Khan, ecstatic dance og rituel dans) i Aabenraa. Følg med i facebook gruppen sans DIN dans elevgruppe, så får du en begivenheds invitation.